V červnu zažije olomoucký Andrův stadion kvalifikační zápas fotbalové reprezentace

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 4.3.2019

Kvalifikační zápasy o postup na mistrovství Evropy odehraje česká fotbalová reprezentace v Praze na Letné a v Olomouc na Andrově stadionu. Pro Olomouc je to bonus k letošním oslavám sta let od založení Sigmy Olomouc. 

Zápas proti Bulharsku odehraje česká reprezentace 7. června 2019 v Generali Areně v Praze na Letné, o tři dny později, 10. června pak reprezentační áčko přivítá Černou Horu na Andrově stadionu v Olomouci.

„Jsem opravdu nadšený, že jsme se domluvili právě se Spartou a Olomoucí. Letenské vedení nám v případě zápasu s Bulharskem vyšlo maximálně vstříc a v situaci, kdy ústřední roli v národním týmu hraje například Bořek Dočkal, věřím, že si i ryze letenští fanoušci přijdou na své. Olomouc nás zase o pořadatelství požádala sama a v tomto případě jsem rád, že tak budeme moci být součástí oslav významného jubilea v historii této tradiční klubové bašty moravského fotbalu,“ uvedl předseda Fotbalové asociace ČR Martin Malík.

Olomouc letos slaví sto let od založení klubu. I proto jsou zástupci Sigmy rádi, že česká reprezentace bude Černou Horu hostit 10. června právě na Andrově stadionu.

„Kvalifikační zápas skvěle zapadá právě do oslav stého výročí od založení klubu,“ souhlasil olomoucký marketingový manažer David Holly.

A na obě utkání už se těší i trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý: „Budou to pro nás možná klíčové zápasy celé kvalifikace. Proto věřím, že jak na Letné, tak potom v Olomouci nás ve velkém počtu podpoří fanoušci. A my je naopak potěšíme dobrými výkony i výsledky.“

O spuštění prodeje lístků bude Fotbalová asociace ČR fanoušky informovat.

Ilustrační foto: FAČR a sigmaolomouc.cz

Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin 10mg generic <a href="https://lipiws.top/">lipitor order online</a> buy lipitor without a prescription