Sigma chce ve Zlíně vyválčit první body na cestě do Evropské ligy

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 3.5.2019

Sigma dnes začíná boj o Evropskou ligu na zlínské Letné. Po zpackaném podzimu předváděla Sigma na jaře podstatně lepší hru i výsledky a díky novému modelu ligy má teď reálnou šanci porvat se o účast v Evropské lize. 

Dnes v 18 hodin začne první z dvojice utkání v nadstavbové části fotbalové ligy. Osmá Sigma si v něm zahraje na půdě devátého Zlína. Odveta se hraje v neděli 12. května na Andrově stadionu. Postupující se pak utká s vítězem dvojutkání sedmého s desátým, tedy Mladé Boleslavi s Teplicemi.  

Se Zlínem se Hanáci v této sezóně potkali už třikrát. V lize po podzimní domácí remíze 1:1 na jaře na Letné vyhráli 2:0. Na podzim Sigma stihla ještě v domácím poháru Ševce vyřadit po výhře 2:1. I dlouhodobé statistiky říkají, že Zlín je pro Sigmu oblíbeným soupeřem.

Sigmu netrápí žádné závažné absence, dlouhodobě chybí zranění Pilař a Hála. Zlín po třicátém ligovém kole odvolal trenéra Romana Pivarníka, nyní jej vede stávající realizační tým Jan Kameník, David Hubáček a Otakar Novák.

Do Zlína dnes vyrážejí v hojném počtu i olomoučtí fanoušci, sraz mají v 15:15 na hlavním nádraží v Olomouci. Doufejme tedy, že co nejsilnější divácká podpora přispěje k dobrému výsledku už v prvním z dvojice důležitých utkání se Zlínem.

Foto: sigmafotbal.cz a FB Ultras Sigma

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 80mg for sale <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin generic</a> atorvastatin sale