Dračí lodě opět vyrazí na řeku Moravu! Olomoucký drak je po roce zpět

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pátek, 24.5.2019

O pohár Olomouckého draka zabojují v sobotu týmy nejen z Olomouce. Dorazí i zkušené posádky z Prostějova, Šternberka, Vyškova nebo Brna. Přihlášeno je letos rekordních 20 týmů. Hlavní program dračích lodí začne v sobotu 25. května od 10 hodin jízdami fun, následovat je pak budou firemní posádky na trati dlouhé 200 metrů. Poté odstartují kategorie sport a ženské týmy.

Součástí akce bude velký dětský den, tentokrát s panáčkem a firmou Pedro, která všem dětem připravila dračí jízdy, chůzi na chůdách a skákací tyče úplně zadarmo. Mezi další aktivity patří bumper balls, malování na obličej, paddleboardy a například velká nafukovací překážková dráha. Po celý den bude nachystáno bohaté občerstvení, koktejlový bar nebo bar s kávou.

Mezi 14. a 15. hodinou svezeme všechny přítomné děti a děti z dětského domova na dračích lodích, připomínáme zdarma, tak se zastavte. Vyhlášení výsledků proběhne kolem 18. hodiny.

Podrobnosti a stále ještě přihlášky najdete na www.zaki-sport.cz.

Foto: zaki-sport.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 40mg sale <a href="https://lipiws.top/">lipitor price</a> order atorvastatin 10mg without prescription