Mladí olomoučtí hokejisté vyhráli velmi dobře obsazený mezinárodní turnaj

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 15.1.2020

Město i svůj mateřský klub skvěle rerezentovali mladí hokejisté HC Olomouc v kategorii do 9 let. Na špičkově obsazeném turnaji Santa Claus Cup v Maďarsku v silné konkurenci týmů ze Slovenska, Rakouska, Německa, Rumunska a Maďarska dosáhli na celkové vítězství. Adam Zelinka byl navíc vyhlášen nejlepším brankářem turnaje a Denis Bělohlávek získal cenu pro nejužitečnějšího hráče turnaje. Celému týmu i s trenérem Michalem Šimkem pogratulovali na radnici primátor Mirek Žbánek a náměstkyně Markéta Záleská.

„Hokej v Olomouci má velkou tradici, věřím, že i z vás jednou vyrostou hráči extraligového týmu. Uvědomujeme si, že se připravujete ve složitých podmínkách stávajícího zimního stadionu. Usilovně pracujeme na tom, aby se co nejdříve rozběhla stavba druhé ledové plochy, což bude první část velké rekonstrukce celého zařízení,“ uvedl při setkání s mladými hráči primátor Žbánek, který poděkoval i přítomným rodičům. „Úspěch týmu je i vaše zásluha. Vedete své děti ke sportu, obětujete tomu hodně svého času. Víkendy trávíte většinou na stadionech, kde jste těmi největšími fanoušky,“ řekl primátor Olomouce.

O vítězství na turnaji Santaq Claus Cup se zasloužila sestava Adam Zelinka, Denis Bělohlávek, Michal Šimek, Marek Černík, Damián Pospíšil, Karel Klos, Tomáš Hartinger, Šimon Pekař, Pavel Hruška a Jakub Urban.

„Všichni si zasloužíte absolutorium. Je to váš první opravdu velký úspěch. Věřím, že jste si ho užili a současně vás povzbudil do dalšího tréninku. Moc bych vám přála, aby přišly další velké výhry, ze kterých budete mít radost. Nám už ji děláte tím, že se věnujete sportu. Vydržte u něj co nejdéle, nejlépe celý život,“ popřála mladým sportovcům náměstkyně Záleská.

Foto: MMOL/ Blanka Martinovská a FB Santa Claus Cup - Dunaújváros

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 10mg online <a href="https://lipiws.top/">order lipitor for sale</a> order lipitor pill