V kádru Sigmy se ději věci. Talentovaný mladík odejde, přijde útočník ze Sparty

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 30.1.2020

Potom, co Sigma Olomouc oznámila odchod sympatického kanonýra Jakuba Plška do maďarského celku Puskás Akadémia, to dlouho vypadalo, že žádné další změny v kabině nebudou. Teď se ale najednou daly věci do pohybu. 

Jak se zdá, bohatá Slavia nakonec uspěje a svými stále zvyšovanými nabídkami zlomí odpor sigmáckého vedení. Sešívaní velmi pravděpodobně získají talentovaného stopera Davida Zimu. Za mladíka, který zatím v lize v součtu minut odehrál ani ne dvě celá utkání, nabízejí Pražané velmi slušný balík ve výši 30 milionů korun. Sigma by pak navíc inkasovala procenta i v případě dalšího přestupu Davida Zimy. 

Olomouc, která už od podzimu avizuje, že potřebuje nutně posílit útok, už zřejmě má řešení. Podle dnešní informace deníku iSport.cz by do Olomouce měl na jarní část ligy přijít pětadvacetiletý sparťanský útočník Lukáš Juliš. Mladý hráč s výškou 184 centimetrů nastřílel v lize za 53 zápasů devět branek, většinou ovšem nastupoval až v rámci střídání. Hrál také za Bohemians a za sparťanské béčko. Do Olomouce by měl přijít na hostování bez opce.  

Ven z Olomouce se naopak nedostane stabilní a spolehlivá opora zadních řad Václav Jemelka, byť o něj měl eminentní zájem kazašský Kajrat Almaty. 

Autor: 
(red)

Komentáře

atorvastatin 20mg ca <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg cost</a> atorvastatin 40mg canada