Sigma hlásí posilu: k týmu se připojil záložník Radim Breite, bývalý kapitán Liberce

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 20.2.2020

Záložník Radim Breite přestupuje ze Slovanu Liberec do Sigmy Olomouc. Po Lukáši Julišovi ze Sparty, který ale osvěží útok Sigmy jen na jaře, protože přišel na hostování, přichází k týmu další velmi solidní posila. 

Na Andrově stadionu podepsal bývalý hráč Slovanu Liberec smlouvu do 30. 6. 2022. V Sigmě bude nosit dres s číslem 22. Také díky tomuto transferu bude možné zacelit díru po odchodu záložníka Jakuba Plška do Maďarska.  

„Radim je typ hráče, kterého jsme dlouhodobě hledali. Je to zkušený záložník do středové řady s vůdčími schopnostmi. Přeji mu, ať se mu v Sigmě daří,“ řekl na klubovém webu o nové posile sportovní manažer Ladislav Minář. Poslední administrativní úkony přestupu budou uskutečněny během následujících dní. Sigma by Breiteho mohla postavit už v nedělním utkání proti Spartě. 

Třicetiletý střední záložník zatím odehrál v nejvyšší soutěži 134 ligových zápasů, ve kterých si připsal 11 branek a 6 asistencí. V první lize vystřídal dresy Teplic a Liberce, kde dokonce zastával funkci kapitána. Od podzimní části této sezony se ale jeho pozice v Liberci zhoršovala, údajně si moc nesedl s trenérem Pavlem Hoftychem. 

K Sigmě se nový spoluhráč připojí už ve čtvrtek, kdy se má účastnit prvního tréninku. „Jsem moc rád, že to dopadlo. I když to byl velmi rychlý proces, jsem moc rád, že jsem tady v Olomouci," uvedl Radim Breite po podpisu smlouvy. Také fanoušci mu určitě budou držet palce, aby do týmu zapadl a pomohl k lepšímu jaru. Sigma by mohla navázat na úspěšný začátek jarní části ligy, kdy před týdnem vyhrála v Teplicích 3:1. V Teplicích mimochodem skvěle úřadovala právě druhá jarní posila, Lukáš Juliš, který dal dva góly. Škoda, že je v Olomouci jen na hostování bez opce... 

Radim Breite (*srpen 1989, 30 let)

Post: střední záložník

Výška: 175 cm

Váha: 72 kg

Zápasy a góly v lize: 134 zápasů/11 branek

Foto: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor pills <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg price</a> lipitor 10mg brand