Podepsáno. Kraj je oficiálním pořadatelem letní Olympiády dětí a mládeže 2021

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 16.3.2020

Zástupci Olomouckého kraje a Českého olympijského výboru společně podepsali smlouvu, která oba partnery zavazuje uspořádat příští rok letní Olympiádu dětí a mládeže. Ta se bude konat v době od 20. do 25. června 2021 a dorazí na ni přes čtyři tisíce sportovců ze všech 14 krajů České republiky.

„Ačkoli samotná sportovní akce proběhne příští rok, přípravy na její realizaci už začaly. Musíme například vybrat sportoviště, na kterých budou olympijské turnaje probíhat, zajistit zázemí pro účastníky nebo vybrat maskota her,“ uvedl při podpisu smlouvy s Českým olympijským výborem hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk.

První Olympiáda dětí a mládeže proběhla v roce 2003. Hry mají letní a zimní variantu, ve kterých se ob rok střídají. Na Olomoucký kraj tak připadl jubilejní desátý ročník.

„Pro Český olympijský výbor je Olympiáda dětí a mládeže důležitým projektem pořádaným pro mladé sportovce. Chceme je tak motivovat ještě více ke sportu a zároveň nás těší, že naši top sportovci, jako je například Josef Dostál nebo Markéta Davidová, prošli touto akcí,“ dodal předseda ČOV Jiří Kejval.

Letní Olympiádu dětí a mládeže budou v regionu hostit města Olomouc, Prostějov, Přerov, Kojetín a také Velká Bystřice.

Autor: 
(red)

Komentáře

buy lipitor 10mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg drug</a> order atorvastatin 80mg generic