Olomoucká Sigma dnes na Maltě vyzve slovenský Spartak Trnava

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 6.1.2021

Fotbalová liga má jen krátkou zimní přestávku a už 16. ledna pokračuje. Sigma bude hrát na hřišti posílené mistrovské Slavie. Hanáci se teď na pokračování nejvyšší soutěže připravují účastí na Tipsport Malta Cupu 2021. Na souostroví ve Středozemním moři Sigma pobývá ve dnech 4. až 10. ledna. Spolu s ní se turnaje účastní FC Zbrojovka Brno, rakouský celek WSG Swarovski Tirol Wattens a slovenský FC Spartak Trnava. Právě s Trnavou se Sigma utká jako první, a to ve středu 6. ledna v 18:00 středoevropského času.

Sigma Olomouc sehraje oba zápasy turnaje na Národním stadionu v Ta´Qali. V semifinále nejprve dnes vyzve slovenskou Trnavu. Zápas můžete sledovat ve středu od 18:00 na Nova Sport 1. Podle výsledku pak bude hrát buď o třetí nebo o první místo, a to v sobotu 9. ledna. V prvním dnešním utkání podlehla brněnská Zbrojovka rakouskému soupeři 0:2. 

V úterý naordinoval trenér Radoslav Látal svým svěřencům dva tréninky, které tentokrát proběhly na přírodní trávě, což ocenil obránce Vít Beneš. „Hřiště jsou tady kvalitní. Zatím mi to tady připomíná prostředí v Turecku, kde jsme byli minulý rok. Rozdíl vidím v jídle. Maltská kuchyně je jiná než turecká.“

Sestava pro soustředění na Maltě

Brankáři: Aleš Mandous, Jakub Trefil

Obránci: Vít Beneš, Martin Hála, Radek Látal, Florent Poulolo, Martin Sladký, Jan Štěrba, Michal Vepřek

Záložníci: Radim Breite, Kryštof Daněk, Pablo González, Lukáš Greššák, Daniel Grygar, David Houska, Jáchym Šíp, Ondřej Zmrzlý

Útočníci: Mojmír Chytil, Martin Nešpor, Dominik Radić, Jakub Yunis, Tomáš Zlatohlávek

Rozlosování turnaje Tipsport Malta Cup 2021

Semifinále 1: FC Zbrojovka Brno – WSG Swarovski Tirol Wattens - 0:2

Semifinále 2: SK Sigma Olomouc – FC Spartak Trnava (středa, 6. 1., 18:00)

Zápas o 3. místo: (sobota, 9. 1., 14:00)

Finále: (sobota, 9. 1., 18:00)

Zdroj: sigmafotbal.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor tablet <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg for sale</a> lipitor 80mg canada