Sigma Olomouc získala nového generálního partnera: Tipsport

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Čtvrtek, 14.1.2021

SK Sigma Olomouc vítá ve svých řadách nového generálního partnera, kterým je provozovatel kurzových sázek společnost Tipsport. Tipsport je jednička na trhu kurzového sázení v České republice. Do olomouckého klubu se jako partner vrací po devíti letech. Pro olomouckou Sigmu to znamená mimo jiné i posilu rozpočtu v řádu milionů korun ročně. 

„Je nám ctí, že můžeme navázat na dřívější spolupráci právě se společností Tipsport. Jedná se o silné jméno na českém trhu a my jsme rádi, že ji znovu můžeme přivítat v naší sigmácké rodině. Věřím, že součinnost Sigmy a Tipsportu bude ku prospěchu obou stran a že přinese pozitiva především našim fanouškům,“ uvedl předseda dozorčí rady Sigmy a náměstek primátora města Olomouce Martin Major. „Tipsport letos v lednu pozval náš A-tým na turnaj Tipsport Malta Cup, který jsme absolvovali v rámci zimního soustředění. Pokryl veškeré výdaje spojené s tímto turnajem. Takové podpory si nesmírně vážíme,“ dodává Major.

„Olomouc je slavným jménem na české fotbalové scéně a dlouhodobě prokazuje skvělou práci i stále velký potenciál. Z její mládežnické akademie vychází spousta výborných fotbalistů, kterými zásobuje český fotbal. Podobně jako je to v pražské Spartě. I proto jsme měli zájem se s Olomoucí domluvit na spolupráci,“ říká marketingový ředitel Tipsportu Jan Čumpelík.

Společnost Tipsport nosila titul generálního partnera SK Sigma Olomouc již mezi lety 2009 a 2012. Stejně jako tehdy bude i v nadcházejících ročnících fotbalové FORTUNA:LIGY logo Tipsportu umístěno na čestné místo dresů hráčů A-týmu, a to na přední stranu. Logo partnera SIGMA GROUP se poté posune výše mezi klubové logo a logo Adidas. První utkání, které Sigma odehraje se jménem nového partnera na hrudi, bude zápas proti pražské Slávii v sobotu 16. ledna od 18:30.

„Pochopitelně nás těší i současné výborné postavení Sigmy v aktuální ligové tabulce, věříme, že se jí i na jaře bude dařit,“ komentuje Čumpelík současnou čtvrtou příčku Olomouce. 

Společnost Tipsport je dlouhodobě titulárním sponzorem českého hokeje, generálním sponzorem Tipsport extraligy a partnerem české hokejové reprezentace, spolupracuje i s řadou špičkových českých sportovců včetně Ester Ledecké, Bořka Dočkala, Markéty Nausch Slukové, Barbory Hermannové nebo Macha Muradova v projektu individuálního sponzoringu.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

buy atorvastatin without a prescription <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin 10mg</a> buy atorvastatin pills for sale