Tři kohouti v reprezentaci. Mladíci z olomoucké Mory zaujali trenéra Mlejnka

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Středa, 10.2.2021

V Karlových Varech olomoucká Mora v úterý vyhrála po prodloužení 4:3. V útoku jí přitom tentokrát chyběla trojice talentovaných mladíků, Tobiáš Handl, Daniel Ministr a Matěj Tomajko. Tyto hokejisty si totiž vyhlédnul trenér reprezentační dvacítky Karel Mlejnek a povolal je na soustředění.

Trenéři reprezentační dvacítky si všimli výkonů olomouckých útočníků Tobiáše Handla, Daniela Ministra a Matěje Tomajka a nominovali je na přípravný kemp, který proběhne od 9. do 13. února ve Vyškově.

Tobiáš Handl, který už patří ke stálicím olomouckého áčka, je ostříleným reprezentantem. Urostlý útočník oblékl dres národního týmu do 16, 17 i 18 let. Ani pro Daniela Ministra není národní tým ničím neznámým. Osmnáctiletý forvard nastoupil za českou šestnáctku i sedmnáctku. „Do repre se rozhodně těším. Je to pro mě čest. A to, že jsou tam spoluhráči z klubu, je určitě fajn,“ řekl Daniel Ministr. Pro toho je letošní sezóna výjimečná i na klubové úrovni, poprvé totiž nastoupil za A tým. „Tenhle ročník je špatný v tom, že nemůžeme hrát. Rád bych hrál, jako všichni ostatní, ale bohužel s tím nemůžeme nic dělat. Za start v extralize jsem rozhodně rád. Užil jsem si to a vzal si z toho nějaké zkušenosti i motivaci dál se zlepšovat. Na dvacítce určitě naberu další zkušenosti,“ byl přesvědčený.

Pro Matěje Tomajka ale bude reprezentační dvacítka premiérou v národním týmu. Šikovný útočník v letošní sezóně zažil debut mezi dospělými a v šesti utkáních extraligy si připsal i asistenci. Teď ho čeká další životní zážitek. „Byl jsem docela překvapený a jsem rád, protože je to obrovská motivace. Bude to moje první reprezentační zkušenost, něco nového, takže se těším,“ přiznal s úsměvem.

Juniory čekají tréninky a ve čtvrtek i jedno přípravné utkání. Ve Vyškově změří 11. února od 17:30 v přátelském utkání síly s reprezentační osmnáctkou.

Olomouc se může pyšnit velkým úspěchem, žádný z extraligových týmů totiž v reprezentační dvacítce nemá více zástupců.

Sestava reprezentačního juniorského týmu

Brankáři (3): Oldřich Cichoň (Sparta Praha), Pavel Čajan (Benátky nad Jizerou), Jakub Málek (Vsetín).

Obránci (9): Ondřej Baláž, Jiří Háva, Vladimír Kremláček (všichni Litoměřice), Jan Hampl, Filip Kovář (oba Benátky nad Jizerou), Dominik Vacík (Mladá Boleslav), Fabien Kočí (Havířov), Michal Hrádek (Pardubice), Tadeáš Talafa (Växjö, Švédsko).

Útočníci (13): Jakub Konečný, Lukáš Stehlík, Tomáš Urban (všichni Litoměřice), Tobiáš Handl, Daniel Ministr, Matěj Tomajko (všichni Olomouc), Pavel Novák (České Budějovice), Jakub Malý (Kometa Brno), Sebastián Malát (Plzeň), Vojtěch Jiruš (Benátky nad Jizerou), Michal Gut (Sokolov), Ivan Ivan (Havířov), Tomáš Chlubna (Jihlava).

Zdroj: hc-olomouc.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

Everything is very open with a really clear description of the challenges. It was really informative. Your site is extremely helpful. Thanks for sharing!

I have been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this sort of space . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i'm glad to exhibit that I have a very good uncanny feeling I found out just what I needed. I such a lot undoubtedly will make certain to don?t omit this site and provides it a look on a relentless basis.

Exceptional post but I was wondering if you could write a litte more on this subject? I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more. Bless you!

Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly don't know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any recommendations?

For most up-to-date news you have to pay a visit world wide web and on internet I found this web page as a finest web site for most recent updates.

What's up colleagues, how is everything, and what you want to say concerning this paragraph, in my view its genuinely remarkable for me.

Very descriptive post, I liked that bit. Will there be a part 2?

Great post however I was wondering if you could write a litte more on this subject? I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further. Many thanks!

I love reading an article that will make people think. Also, many thanks for permitting me to comment!

Stránky