Ponořte se s námi do Olomouckého Reje

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 17.6.2014

Olomouc je svébytným světem. Olomouc není městem jako každé jiné. Jistě, tvoří jej domy, ulice, náměstí, sídliště, veřejná prostranství, parky, lidé, tak jako je tomu i jinde...ale tomu všemu dominuje cosi těžko uchopitelného. Na Olomouci je prostě znát, že tady je už přes tisíc let, že jí prošli panovníci, papežové, generálové i žoldáci, sochaři, malíři, darebáci i světci, že zažila příjemnou slávu i prošla ošklivým ponížením. Olomouc je jedinečná bytost, tvořená svými dějinami, svými legendami, svými náladami a svými lidmi.

Olomoucký Rej chce všechno tohle zachycovat. Nečekejte jen klasické zpravodajství, nečekejte jen senzace a bulvár, negativní zprávy o tom, kdo co pokazil nebo ukradl... chceme psát a povídat si s vámi o tom všem, co Olomouc dělá Olomoucí, chceme vzpomínat, plánovat i snít.

Zapojte se s námi do Olomouckého Reje!

 

Autor: 
(mb)

Komentáře

buy lipitor 80mg generic <a href="https://lipiws.top/">cheap lipitor</a> order lipitor 80mg for sale