Říkali jí žirafa. Teď pokřtila žirafí mláďata

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Pondělí, 14.7.2014

Milou slavnost zažila v neděli olomoucká zoo. Rodiny žiraf, lemurů i surikat se dostavily ke křtu mláďat. Kmotrou se stala šansoniérka Renata Drössler, která svým novým kmotřencům přivezla přesně to, co milují. Banány s cibulí. Banány pro lemury a surikatu, cibuli pro žirafy. Zpěvačka si na jménech pro letošní mláďata dala záležet. Vybírala je pečlivě a snažila se, aby se ke zvířatům hodila. Žirafy se jmenují Renata a Marlen, u lemurů budou na sebe pokřikovat Bibi, Naty, Loli a Anny. Na surikatu můžeme volat Suri.

„Za svůj profesní život jsem křtila spoustu cd, knih, kalendářů, jako máma své dvě holčičky, ale zvířátka křtím poprvé. Od mala mi díky mé výšce žirafo přezdívali, tak se v jejich společnosti cítím dobře,“ komentovala svou roli s úsměvem zpěvačka. “Malé lemury jsem si zamilovala na první pohled. Myslím, že se nám podařilo najít i společnou tóninu. Jejich zvuky jsou jedinečné. U surikaty jsem však prošla křtem sama. Křest ohněm pro mě znamenali červící, kterými bylo potřeba surikatu nakrmit. Zvířátkům bych popřála, aby si užívali každého dne, aby našli ve svých skupinách vždy toho, kdo půjde, jak se říká s nimi, aby jim nikdo nezlámal křídla, díky nimž dokážou i nás lidi povznést k přírodě a všemu, co v ní má účel a význam.“ Olomoucká zoologická zahrada děkuje šansoniérce, která tímto praktickým způsobem projevila lásku ke zvířatům, stejně jako všem dalším přátelům a sponzorům.

Půvabná blondýna Renata Drössler je zpěvačkou a herečkou, známé je například její ztvárnění role Marlene Dietrich v Divadle Pod Palmovkou. Zná ji především české a polské publikum.  

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)

Komentáře

buy lipitor generic <a href="https://lipiws.top/">cost lipitor 40mg</a> order lipitor 40mg generic