Hraní na hřištích město nezakázalo. Dodržujte ale pravidla, vzkazuje

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 2.3.2021

O aktuálním doporučení vlády uzavřít venkovní dětská hřiště se diskutovalo i na pondělním jednání Krizového štábu ORP Olomouc. Vláda totiž "důrazně doporučila" dětská hřiště uzavřít. Názory v krizovém štábu se ale různily. Nakonec převážila vůle ponechat dětská hřiště otevřená. Město ale v této souvislosti zdůrazňuje, za jakých podmínek se smí hřiště využívat a pro koho jsou určena.

„Chceme umožnit například maminkám, aby při dodržování všech opatření mohly s dětmi trávit čas i na dětském hřišti,“ vysvětlil primátor Mirek Žbánek, proč město rozhodlo jinak. Roli při tom sehrál nepochybně i fakt, že s ohledem na omezení volného pohybu osob teď budou Olomoučané trávit většinu času ve městě.

Jen s rouškami a jen z jedné domácnosti. A žádní výrostci!

Jednotlivá hřiště teď znovu dostanou informační tabule s instrukcemi, za jakých podmínek je lze použít. Podstatné je dodržování platných vládních nařízení a zvýšených hygienických opatření. Vstup je povolen pouze pro osoby bez respiračních obtíží a s ochranným prostředkem dýchacích cest, tedy zdravotnickou rouškou nebo respirátorem. Už sama vládní nařízení definují, že se venku, tedy i na dětském hřišti, mohou společně pohybovat pouze osoby ze společné domácnosti. Proto by tedy bylo nadbytečné stanovovat přesný počet osob, které smí společně na hřiště vstoupit.

Dále je pak podstatné dodržovat i provozní řád jednotlivých hřišť. Pokud je v provozním řádu uvedeno, že jsou herní prvky určeny dětem do 10 či 12 let, je pochopitelné, že starší osoby nemají na herních prvcích co dělat. Strážníci městské policie tak mohou takové osoby z hřiště okamžitě vykázat. To v Olomouci celkem dobře známe, když na mnoha dětských hřištích tráví volný čas party puberťáků. 

Autor: 
(rej)

Komentáře

Глаз Бога — официальный телеграм бота для поиска информации о людях <a href="https://telegra.ph/Telegram-bot-Glaz-Boga-Vash-Pomoshchnik-v-Poiske-Informacii-02-04">Telegram-бот Глаз Бога</a>

Nice post. I was checking continuously this blog and I'm impressed! Extremely useful information particularly the last part :) I care for such information much. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

I am regular reader, how are you everybody? This piece of writing posted at this site is in fact fastidious.

Hi there would you mind stating which blog platform you're using? I'm looking to start my own blog soon but I'm having a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I'm looking for something unique. P.S Apologies for being off-topic but I had to ask!

Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good results. If you know of any please share. Cheers!

Great goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you're just extremely great. I actually like what you've acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can't wait to read far more from you. This is really a tremendous web site.

Когда речь идет о финансовой грамотности, мы готовы помочь вам на каждом этапе. Помимо возможности <a href=https://mikro-zaim-online.ru/bez-otkaza/>оформить микрозайм на карту без отказов</a>, мы также предоставляем богатый выбор полезных статей на самые актуальные темы. У нас вы найдете информацию о том, как действовать, если вам отказали в займе, что такое пролонгация займа и многое другое. Мы верим, что информированный заемщик — это успешный заемщик, и наши статьи помогут вам стать таковым.

It is truly a nice and useful piece of info. I'm satisfied that you just shared this helpful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

you are really a just right webmaster. The website loading pace is incredible. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you've performed a excellent task in this topic!

With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I've either created myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any solutions to help reduce content from being stolen? I'd truly appreciate it.

Stránky