Sigma veze z Teplic bod, díky strhujícímu závěru

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Sobota, 25.7.2015

V devadesáté minutě by na úspěch Sigmy nevsadil ani Don Quijote. Přesto ale Olomoučané vezou z půdy FK Teplice bod za remízu 2:2. I když se Sigma na severu Čech dostávala během utkání do solidních šancí, góly střílel soupeř. Pět minut přes přestávkou vstřelil první branku Teplic Fillo, pár minut po přestávce přidal druhou branku Potočný. Leoš Kalvoda se po utkání zlobil, že hráči neplnili ty taktické pokyny, které byly před zápasem určené, a proto Sigma inkasovala.

Sigma měla v utkání řadu šancí, ať už to byl Halenár, Navrátil, Hála nebo Ordoš. Branky si ovšem branky modrobílý tým šetřil až do posledních vteřin. Těsně před koncem základní hrací doby poslal kouč Leoš Kalvoda na hřiště Tomáše Zahradníčka, a vyplatilo se. V první minutě nastaveného času poslal Zahradníček dobrou přihrávku Jakubu Petrovi a ten bravurně snížil. O necelou minutu později znovu Zahradníček namazal Martinu Hálovi a šokované Teplice mohly sledovat oslavu Hanáků. První utkání a první bod. 

Fotogalerie: 
Autor: 
(mb)