Falešný poplach. Podezřelý zamčený černý kufřík byl prázdný

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() ve funkci _weather_parse_forecast() (řádek: 219 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/weather/weather_parser.inc).
Středa, 3.8.2016

Pozor, na cyklostezce leží podezřelý kufřík. Takový telefonát dostala včera večer kolem osmé hodiny policie.

Na cyklostezce v ulici Schweitzerova v Olomouci byl odložený černý kufřík s kódovým zámkem, který zjevně neměl majitele. Vzhledem k zjištěným okolnostem vyhodnotila hlídka policie kufr jako podezřelý předmět a zajistila okolí místa nálezu. Na místo byla přivolána hlídka pyrotechniků, která krátce před devátou hodinou z důvodu bezpečnosti nařídila uzavření ulice Schweitzerova od vjezdu na parkoviště HZS po křižovatku s ulicí Zikova a Jeremiášova. Evakuace osob se ovšem uskutečnit nemusela.

Před půl desátou večer zjistili pyrotechnici, že kufřík je prázdný a zajistili ho jako nález. Ihned na to byl obnoven běžný provoz. "Žádáme občany, aby v případě, když někde najdou podezřelý předmět, kontaktovali policii na lince 158 a na nalezený předmět nesahali," vzkazuje komisařka Pavla Štenclová za Policii ČR.

Ilustrační foto: policie.cz

Autor: 
(red)

Falešný poplach. Podezřelý zamčený černý kufřík byl prázdný | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.