Tragédie ve Slavoníně: ženu srazil vlak, na místě byla mrtvá

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 4.10.2016

K tragické události došlo dnes krátce po sedmé hodině ráno na železničním přejezdu v ulici Požárníků v Olomouci-Slavoníně. Projíždějícím vlakem zde byla sražena sedmdesátiletá paní, nehodě na místě podlehla. Podle prvotních informací svědků měla žena náhle vstoupit před projíždějící vlak. Na následky střetu bohužel seniorka na místě zemřela.

Alkohol byl u strojvedoucího na místě vyloučen dechovou zkouškou. Na další závěry je zatím brzy. "Co bylo přesnou příčinou této tragické události, zda se jednalo o nešťastnou náhodu případně o sebevraždu, policisté zjišťují," vysvětluje komisařka Irena Urbánková.

Ilustrační foto: streetview google

Autor: 
(red)

Tragédie ve Slavoníně: ženu srazil vlak, na místě byla mrtvá | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.