Matka se dívala, jak její syn střílí z okna po lidech na ulici

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pondělí, 6.3.2017

Fascinující jsou představy některých rodičů o výchově. Ukázalo se to v pátek v případě, který na oznámení řešila Městská policie Olomouc.

Na oznámení o chlapci, který z okna domu v Riegrově ulici střílí po procházejících osobách, vyjížděli v pátek 3.3.2017 po poledni strážníci Městské policie Olomouc. Svědci události strážníkům na místě popsali chlapce a ukázali okno, ze kterého měl střílet. Hlídka v uvedeném bytě kontaktovala ženu, která strážníkům potvrdila, že svému nezletilému synovi dala airsoftovou pistoli a dívala se, jak z ní míří na procházející osoby. Potvrdila také to, že její syn z této pistole opakovaně vystřelil. Strážníci na místě zbraň odebrali a sdělili účastníkům incidentu, že se jejich jednáním pro podezření ze spáchání přestupku dle Zákona o střelných zbraních a střelivu bude zabývat příslušný správní orgán. Během řešení celého incidentu se dále strážníkům přihlásila třiapadesátiletá žena, která jim sdělila, že byla kuličkou z airsoftové pistole zasažena do spodní části těla.

Doufejme, že hoch nebo jeho maminka nemají doma nějakou dobře zásobenou zbrojnici, díky níž by zabavnou pistoli nahradila jiná zbraň... 

Ilustrační foto: colosus.cz

Autor: 
(red)

Matka se dívala, jak její syn střílí z okna po lidech na ulici | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.