Kamion skončil v příkopu. Škoda za 160 tisíc korun

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 29.3.2017

Velkou hmotnou škodou, ale bez zranění skončila včera dopoledne nehoda kamionu. Kolem půl desáté dopoledne se na komunikaci II/449 mezi obcemi Slatinice a Slatinice-Lípy odehrála kolize mezi nákladním vozidlem a zemědělským traktorem.

Z prvotního policejního šetření vyplývá, že jednapadesátiletý řidič plně naloženého nákladního vozidla značky Iveco Trakker začal předjíždět zemědělský traktor, který řídil dvaašedesátiletý řidič. Nákladní vozidlo při tomto úkonu z dosud přesně neobjasněných příčin vyjelo mimo vozovku na nezpevněnou krajnici, poté vjelo zpátky na silnici, narazilo do levé části traktoru s přívěsem a po nárazu vyjelo opět vlevo mimo vozovku do příkopu, kde skončilo převrácené na levém boku. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, alkohol byl u obou účastníků nehody vyloučen dechovými zkouškami. Celková hmotná škoda byla předběžně vyčíslena na 160 tisíc korun. Přesné příčiny a okolnosti nehody, stejně jako míra zavinění jsou předmětem dalšího policejního šetření

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)