U poutní baziliky na Svatém Kopečku hořelo auto. Požár zkrotili strážníci

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 18.4.2017

Kouř a plameny u kostela vystrašily v neděli 16. dubna návštěvníky Svatého Kopečka. Kolem třetí hodiny odpoledne volali lidé strážníky Městské policie Olomouc, že se poblíž zdejší poutní baziliky nachází hořící vozidlo.

Hlídka na místě zjistila hořící zaparkované vozidlo Škoda Fabia. U vozidla s otevřnou kapotou stál muž, který se inzenzivně snažil uhasit zhruba dvoumetrové plameny. Strážníkům se za použití hasičského přístroje ze služebního vozidla podařilo oheň eliminovat. Vzhledem k tomu, že z vozidla neustále stoupal dým, strážníci pak raději na místo přivolali hasičský záchranný sbor, který se postaral o dohašení vozidla. Důvodem požáru byla zřejmě technická závada na vozidle.

Ilustrační foto: HZS Ústeckého klraje

Autor: 
(red)

U poutní baziliky na Svatém Kopečku hořelo auto. Požár zkrotili strážníci | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.