Provazochodec vyvrátil lampu. Americký akrobat vše přiznal

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pondělí, 24.4.2017

Dost kuriozním případem se teď musela zabývat městská policie Olomouc i Policie ČR. V neděli odpoledne dostala městská policie oznámení o muži, který v ulici Blahoslavova poškodil sloup veřejného osvětlení.

Hlídku na místě kontaktoval svědek celé události, který jí sdělil, že viděl muže, jak uvazuje mezi strom a pouliční lampu lano k provazochodectví. Následně při napínání tohoto lana došlo k vyvrácení lampy. Strážníci na místě zkontrolovali podezřelého muže, dvaadvacetiletého Američana, který se k uvedenému jednání přiznal. Přes operační středisko byl na místo dále přivolán zaměstnanec Technických služeb města Olomouce, který předběžně škodu vyčíslil na částku přesahující 5 tisíc korun. Vzhledem k tomu, že takto vzniklo podezření ze spáchání trestného činu byla kontaktována Policie ČR, která si na místě muže převzala k dalším opatřením.

ILUSTRAČNÍ FOTO: REJ.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)