Vlak srazil v Holici člověka, hasiči pomáhali s evakuací cestujících

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 2.5.2017

Dnes krátce před půl druhou odpoledne došlo na železničním přejezdu v Olomouci Holici k tragické události. "Projíždějícím vlakem zde byla sražena osoba, která se tou dobou pohybovala na železničním přejezdu. Na následky střetu zemřela. Veškeré okolnosti a souvislosti této tragické události zjišťujeme," uvedla mluvčí Policie ČR Irena Urbánková. V souvislosti s tragickou událostí musela být zajištěna náhradní doprava pro cestující z dotyčného vlakového spoje a také bylo zpožděno několik dalších vlaků ve směru na Prahu.

Na místo nehody vyráželi i hasiči. "Ve 13:23 vyjížděli hasiči k nahlášené železniční dopravní nehodě v Olomouci - Holici. Při nehodě došlo ke střetu osoby s projíždějícím vlakem. Na místě zasahují profesionální hasiči z Olomouce a hasiči Správy železniční dopravní cesty a budou pomáhat s evakuací cestujících do náhradního vlakového spoje, který byl k místu události přistaven," uvedla mluvčí profesionálních hasičů Vladimíra Hacsiková.

Ilustrační foto: ZZS Olomouckého kraje

Autor: 
(red)