V noci se střílelo ve Vídeňské ulici. Opilec tam hazardoval s plynovou pistolí

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 23.5.2017

Okolo půlnoci v úterý 23. května se v okolí Vídeňské ulice v Olomouci ozývala střelba. Krátce po dvanácté hodině oznámil tuto znepokojivou skutečnost občan telefonicky na linku 158, oznamovatel navíc uvedl, že střelec se stále nachází na tomtéž místě.

Na místo události byla okamžitě vyslána policejní hlídka, která muže, podezřelého z uvedeného jednání, zadržela v ulici Havlíčkově a převezla do policejní cely. Policisté u muže našli a zajistili plynovou pistoli. Jak policisté zjistili, jednalo se o 34letého muže z Olomoucka. Provedli u něj také dechovou zkoušku, která byla pozitivní, a naměřili mu kolem 1,8 ‰ alkoholu v krvi. Z průběžného šetření vyplývá, že muž měl plynovou pistolí několikrát vystřelit směrem do Čechových sadů. V tu dobu se zde údajně nenacházel žádný kolemjdoucí ani žádná jiná osoba, ke zranění lidí tedy naštěstí nedošlo. Pravděpodobným důvodem jeho jednání se jeví osobní důvody.

Policisté se případem nadále zabývají a všechny okolnosti a souvislosti prověřují. V této souvislosti zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.

Ilustrační foto: colosus.cz

Autor: 
(red)

V noci se střílelo ve Vídeňské ulici. Opilec tam hazardoval s plynovou pistolí | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.