Policie hledá dva mladíky. Jeden má jít do vězení, druhý prý rozbil dveře

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pátek, 14.7.2017

Dvě pátrání dnes v Olomouci vyhlásila Policie ČR. v prvé řadě hledá odsouzeného mladého muže, který měl nastoupit k výkonu trestu, ale neučinil tak, a za druhé hledá dalšího mladíka, který rozbil sklo ve dveřích jedné z olomouckých restaurací. 

Hledaný odsouzený se jmenuje Görlich Marcel, narodil se 7. 1. 1997 a je travlehlášen na adrese OLOMOUC – NOVÁ ULICE, HORNÍ LÁN 1307/8. Po Marcelu Görlichovi pátrá policie na základě příkazu Okresního soudu v Olomouci, jmenovaný má být dodán do výkonu trestu odnětí svobody. Hledaný vizuálně odpovídá svému věku, tedy stáří 19 až 20 let, má štíhlou, asi 178 cm vysokou postavu, plnější rty a v uchu nosí náušnici, takzvaný „tunel“. "Prosíme občany, kteří hledaného odsouzeného muže někde viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby kontaktovali nejbližší služebnu Policie České republiky, či volali na telefon: 974766337 nebo na linku 158," uvedl mluvčí Policie ČR Petr Piňos.

Další pátrání se týká mladého muže, který prý měl poškodit výplň skleněných dveří jedné restaurace. Dne 3. června v době okolo 3:30 na třídě Míru v Olomouci neznámý pachatel poškodil z vnější strany skleněnou výplň vchodových dveří do baru Letka, čímž způsobil majiteli škodu ve výši 1 330 Kč. "K objasnění okolností uvedeného protiprávního jednání se obracíme s prosbou o pomoc na případné svědky, kteří by napomohli zjištění totožnosti neznámého pachatele," uvedl Petr Piňos. Jakoukoliv informaci přijmou policisté prostřednictvím linky 158 nebo přímo na tel: 974 766 721.  Na snímcích z kamery je zachycený pravděpodobný pachatel. 

Fotogalerie: 

Policie hledá dva mladíky. Jeden má jít do vězení, druhý prý rozbil dveře | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.