Nakoupil pro partu zedníků a pak nechal všechno na ulici

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Neděle, 23.7.2017

Takový velký nákup že by nikomu nechyběl? To mu se nechce věřit. Oznámení o odložené igelitové tašce plné drogistického zboží v ulici Trocnovská v městské části Hodolany řešili ve čtvrtek 20. července strážníci Městské policie Olomouc.

Hlídka na místě zjistila, že se v tašce nachází šest kusů pracího prášku na montérky zn. Q - power a osm krémů na ruce zn. Solvina. Celý nález byl předán příslušnému oddělení magistrátu města Olomouce.

Od začátku letošního roku Operační středisko Městské policie Olomouc přijalo celkem 136 oznámení o nálezech věcí. Nejčastějším předmětem nálezu bývají klíče, jízdní kola nebo registrační značky vozidel. Mezi zajímavé nálezy můžeme zařadit sáňky, videokameru, obrazy nebo činku tzv. jednoručku.

Jak postupovat v případě nálezu věci najdete na tomto odkazu http://mp-olomouc.cz/pro-verejnost/nejcastejsi-dotazy/16534

Ilustrační foto: MMOL/ Blanka Martinovská

Autor: 
(red)