Polská turistka odjede z Olomouce se špatnými vzpomínkami. Okradli ji

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 26.7.2017

Špatné vzpomínky na Olomouc bude mít turistka z Polska, kterou neznámý zloděj připravil o dost drahý fotoaparát.

Hlídka Městské policie Olomouc byla v úterý 25. července kolem půl šesté večer vyslána na Horní náměstí, kde se před radnicí měla nacházet okradená turistka. Polská turistka na místě strážníkům uvedla, že seděla na lavičce a vedle sebe si položila fotoaparát s teleobjektivem. V nestřeženém okamžiku jí však byl fotoaparát v hodnotě zhruba 800 Euro, tedy skoro 22 tisíc korun, odcizen neznámým pachatelem. Pro podezření ze spáchání trestného činu byla kontaktována Policie ČR, která si celou věc převzala k dalšímu řešení. 

Jak jsou na tom cizinci ohledně bezpečnosti v Olomouci? Podle mluvčího Městské policie Olomouc Pera Čunderleho tento případ nijak nevypovídá o celkové situaci a jde spíše o výjimku. "Jedná se o ojedinělý případ, situací, kdy jsou okradeni cizí státní příslušníci, je opravdu minimum," uvedl Petr Čunderle. Poslední větší případ zveřejnila policievloni v listopadu, kdy zlodějka na Horním náměstí ukradla turistce tašku, v níž byla htovts a věci za skoro 28 tisíc korun. Zlodějce tehdy vůbec nevadilo, že krade přímo pod kamerami bezpečnostního systému. 

Ilustrační snímek je z loňského okradení na Horním náměstí - zdroj: MPO

Autor: 
(red)

Polská turistka odjede z Olomouce se špatnými vzpomínkami. Okradli ji | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.