Opilý řidič vyletěl ze zatáčky a totálně si zničil auto

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 22.8.2017

Měl v krvi skoro dvě promile a myslel si, že řízení zvládne. Nezvládnul. Jeho dopravní nehodu v neděli odpoledne řešila policie, škoda na voze značky Audi je více než 200 tisíc korun.

Dne 20. srpna v odpoledních hodinách v katastru obce Domašov u Šternberka řidič nepřizpůsobil rychlost vozidla technickému stavu pozemní komunikace, v pravotočivé zatáčce s vozidlem dostal smyk, vjel do protisměrné části vozovky a následně narazil do vzrostlých stromů.

Dechová zkouška u řidiče měla pozitivní výsledek s naměřenou hodnotou 1,93 promile alkoholu. Na místě byl řidiči zadržen řidičský průkaz. Technická závada, jako příčina dopravní nehody, nebyla na místě ohledáním zjištěna ani uplatněna. Předběžná škoda na vozidle je odhadnuta na 201 tisíc korun. 

Foto: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Opilý řidič vyletěl ze zatáčky a totálně si zničil auto | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.