Mladík vešel do cizího bytu a vyděsil obyvatelku. Pomůžete policii?

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 26.9.2017

Pomůžete policii s dalším pátráním? Policisté se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při ztotožnění neznámého muže, a to v souvislosti s prověřováním trestného činu porušování domovní svobody. 

Neznámý muž měl 5. září 2017 kolem sedmnácté hodiny vejít neuzamčenými dveřmi do bytu v domě na ulici Panské v Olomouci, projít celým bytem a vejít až do pokoje, kde se nacházela 24letá žena. Pokoj si měl prohlédnout a až na výzvu oznamovatelky z bytu odešel, aniž by v pokoji či jinde něco odcizil. Oznamovatelce tvrdil, že hledá brigádu. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.

Policistům se podařilo zajistit videozáznam, který neznámého muže zachytil. Podle získaného popisu se mělo jednat o muže snědší pleti, ve věku mezi 25 - 30lety, střední postavy, vysokého kolem 175 cm. Na sobě měl modré triko s nápisem přes prsa, modré rifle, modré tenisky a na hlavě kšiltovku s nápisem zn. Adidas, rovněž modré barvy.

Pokud by někdo z občanů z videozáznamu nebo fotografií muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by pomohly k jeho ztotožnění, ať prosím kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na ulici Sokolské č. 52 v Olomouci buď osobně, nebo telefonicky na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Foto a video: Policie ČR

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)