Na dálnici narazil do mrtvého těla. Myslel, že jde o zvíře, byl to člověk

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 17.1.2018

AKTUALIZOVÁNO Na stejné dálnici jako včera, jen o deset kilometrů blíž k Olomouci se odehrál dnes ráno další incident. Dálnice je opět uzavřená a řidiči musí jezdit po objízdných trasách. Nehoda kousek od exitu u Přáslavic má poněkud kuriozní okolnosti. 

Dnes po páté hodině ráno oznámil na policejní tísňovou linku řidič, že na dálnici D35 ve směru z Ostravy na Olomouc vozem narazil do mrtvého zvířete. Při příjezdu na místo ovšem policisté zjistili, že se nejedná o zvíře, ale o člověka. Co přesně se na dálnici stalo a totožnost osoby, policisté nyní zjišťují. Z tohoto důvodu byla dálnice na 282. kilometru ve směru od Ostravy na Olomouc uzavřena. Provoz je odkláněn na objízdné trasy.

Na místě jsou prováděny neodkladné a neopakovatelné úkony. "Okolnosti tragické události jsou předmětem dalšího šetření," uvedla mluvčí Policie ČR Marie Šafářová.

Na 292. kilometru ve směru na Olomouc včera ráno havaroval kamion, zablokoval oba jízdní pruhy a auta musela rovněšž vyrazit na objízdné trasy. Dálnice byla zablokovaná skoro celé dopoledne. 

Kriminalisté ukončili před 14. hodinou ohledání místa tragické události. Okolnosti nehody, co přesně se stalo a zjištění totožnosti osoby jsou předmětem dalšího šetření. Nyní probíhá úklid komunikace. Policisté o součinnost požádali správce komunikace a také hasiče. Dle odhadu by provoz na dálnici ve směru na Olomouc mohl být obnoven kolem 15. hodiny.

Ilustrační foto 282. kilometru: Google streetview 

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)