Auta zdemolovaná, jedno hořelo. Přesto nebyl při nehodě nikdo zraněn

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pondělí, 12.2.2018

V pondělí v podvečer před půl pátou se odehrála dopravní nehoda na dálnici D35 na 296 kilometru ve směru z Olomouce na Ostravu. Vozy byly zdemolované, jeden hořel a provoz na dálnici na krátkou dobu uzavřen. Na místo ihned vyrazili hasiči, zdravotníci i policie. 

Profesionální hasiči z Lipníku nad Bečvou a dobrovolní hasiči z Velkého Újezdu na místě zjistili, že se při nehodě střetla dvě vozidla a jedno z nich začalo po nárazu hořet. Požár ovšem zlikvidoval ještě před příjezdem hasičů kolem jedoucí řidič kamionu přenosným hasicím přístrojem. Navzdory poničeným vozidlům se naštěstí ukázalo, že při nehodě nebyl nikdo zraněn. Hasiči zajistili vozidla proti vzniku požáru, stabilizovali jedno z havarovaných vozidel, které se po nehodě otočilo na bok a spolupracovali s Policií ČR při vyšetřování nehody. Dálnice byla na několik minut uzavřena.

Po vyšetření nehody a naložení havarovaného vozidla na odtahovou službu jednotky uklidily komunikaci a vrátily se zpět na základny.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)