Strážníci zachránili malému chlapci oba vyražené přední zuby

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 21.11.2018

Výborně si počínala hlídka Městské policie Přerov, když v neděli odpoledne našli chlapce se zakrvácenou tváří. Motohlídka na hocha narazila v okolí jedné zdejší zazimované zahrádkářské kolonie.

Strážníci zjistili, že jedenáctiletý chlapec spadl na koloběžce v prostoru skateparku a vyrazil si dva horní zuby i s kořeny. Vyražené řezáky pak vyhodil do odpadkového koše. Strážníci se ovšem nehodlali smířit s jejich ztrátou a začali po nich pátrat. Jeden z nich mezitím telefonicky konzultoval celou situaci s odborníky ve Fakultní nemocnici Olomouc. Zuby se podařilo v odpadcích nalézt a podle doporučení omýt a uložit do sáčku s čistou vodou. Chlapec byl následně převezen na služebnu i s pytlíkem, kde již čekal jeho otec a převezl ho na zubní chirurgii.

"Dle pozdějšího sdělení rodičů se podařilo zuby zachránit a chlapec může po zahojení bez obav chroupat mrkev," dodal mluvčí MP Přerov Miroslav Komínek.

Ilustrační foto: freeimages.com

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg usa <a href="https://lipiws.top/">lipitor 10mg price</a> order lipitor 40mg online