Ve sklepení hledali mrtvolu. Byl to ale zápach z odpadu

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Sobota, 12.1.2019

Přijeďte prosím, tady v domě něco hrozně páchne, vypadá to na mrtvolu. Další kuriozní případ za sebou mají olomoučtí strážníci.

Ve čtvrtek odpoledne vyrazili strážníci do domu v ulici Šmeralova po oznámení, že se posledních několik týdnů po chodbě domu šíří výrazný neidentifikovatelný a zhoršující se zápach a muž má obavy, aby se v některém z bytů nenacházel zemřelý člověk. Hlídka na místě zjistila, že je zde opravdu cítit silný zápach, který ale připomínal spíše odpadní vodu. Do řešení připadu se zapojili další lidé z domu, kteří uvedli, že předchozího dne zde odborná firma prováděla opravu odpadního potrubí v suterénu, odkud se zápach šířil. V místě byla navíc i stěna, která byla silně pokrytá plísní.
Po zjištění těchto okolností zúčastnění došli k závěru, že zápach je kombinací všech těchto faktorů a že hledat domnělou mrtvolu je tedy zbytečné.

Ilustrační foto: pixabay.com

Autor: 
(red)