Natálie nepřišla ze školy domů. Pátrá po ní i policie

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pátek, 8.2.2019

Pátrání po pohřešované dívce, které bude teprve za dva měsíce patnáct let, vyhlásila dnes policie. Pohřešovaná Natálie Zvárová, narozená 7. dubna 2004, byla naposledy viděna ve čtvrtek 7. února kolem půl dvanácté dopoledne, kdy odešla ze školy. Domů se nevrátila a od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Z průběžného operativního šetření Policie ČR nevyplývá, že by se dívka stala obětí trestné činnosti. Podle doposud zjištěných informací policisté nevylučují, že se může pohybovat jak na Olomoucku, tak i na Šumpersku.

Dívka je vysoká kolem 165cm, střední postavy. Má zelenohnědé oči a černé, do půli zad dlouhé vlasy. Nosí je rozpuštěné. Zdánlivě vypadá na 16let.

V době odchodu měla na sobě černé kalhoty - rifle, zimní bundu khaki barvy - v délce pod zadek, na nohou obuv zn. NIKE, v kombinaci barev růžové a černé. U sebe by mohla mít batoh na záda, v kombinaci barev růžové a černé.

Policie prosí občany, kteří by dívku někde viděli, nebo by věděli, kde se zdržuje, aby ihned kontaktovali nejbližší policejní služebnu, nebo volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)