Pes na projížďce tramvají a stádo ovcí na procházce. Strážníci chytají zvířata

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 5.3.2019

Kuriózními případy se zvířaty se v posledních dnech zabývali olomoučtí strážníci. 

V neděli 3. března před devátou hodinou večer se na služebnu Městské policie Olomouc dostavil muž se psem, kterého našel, jak se bez páníčka projíždí tramvají. Ještě téhož večera, než byl psí cestovatel převezen do útulku, se na operační středisko obrátil majitel, který sdělil, že mu pes utekl při venčení. Čtyřiačtyřicetiletý muž si následně psa na služebně v pořádku vyzvedl.

Jen od začátku letošního roku strážníci řešili celkem už 73 oznámení o volně se pohybujících psech, kdy se v rovných padesáti případech podařilo zvířata odchytit a následně předat do útulku pro psy v Neředíně. 

Strážníci byli rovněž v neděli telefonicky upozorněni na stádo ovcí v počtu patnácti kusů, které se pohybuje poblíž in-line stezky v Černovíře. "Jelikož se nejednalo o první takové oznámení, věděli již strážníci, kdo je majitelem zvířat. Ten byl telefonicky kontaktován a poté co se dostavil na místo, zvířata zahnal do výběhu a řádně zabezpečil," popsal situaci mluvčí Městské policie Olomouce Petr Čunderle.

Foto: Městská policie Olomouc

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

cheap lipitor 20mg <a href="https://lipiws.top/">order generic lipitor</a> lipitor 10mg oral