Do úterního večera bude silně pršet, hrozí i voda na silnicích

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pondělí, 27.5.2019

Hladiny řek nejspíš půjdou zase nahoru. Meteorologové vydali v pondělí varování, že na velké části České republiky bude opět pršet. Vydatný déšť čeká celou severní polovinu Olomouckého kraje, od Mohelnicka a Uničovska dál až po Jeseník. 

Do úterního večera naprší místy 30 až 60 milimetrů, výjimečně kolem 70 milimetrů srážek. V noci na středu 29. května srážky zeslábnou nebo ustanou. Podle varování meteorologů tak hrozí zvýšený odtok vody z krajiny a průtok vody přes komunikace. Hlavně řidiči musí počítat s s jevy jako je snížená viditelnost a riziko aquaplaningu. Za deště je třeba snížit rychlost jízdy autem a jet velmi opatrně. Pokud někde bude proudit voda přes komunikace, nikdo by neměl stupovat nebo vjíždět do proudící vody a zatopených míst.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 20mg generic <a href="https://lipiws.top/">buy generic atorvastatin</a> order atorvastatin 20mg online