Policisté museli kvůli kolabujícímu divákovi přerušit závod

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Neděle, 16.6.2019

Silné vedro a dusno znamenalo při sobotním půlmaratonu v Olomouci vypětí a riziko nejen pro závodníky, ale i pro diváky. Policisté a zdravotníci se museli postarat i o jednu z divaček závodu. Nakonec vše dobře dopadlo. 

Zhruba v osm večer dostala policie prosbu o pomoc. Na Horním náměstí v Olomouci byli mezi diváky i lidé z chráněné dílny a jedna z nich začala mít zdravotní problémy. Přivolaný lékař na místě konstatoval, že je nutné dotyčnou neprodleně doprovodit mimo okruh závodu. "Policisté okamžitě, vzhledem k ohrožení zdraví osoby, reagovali na kritickou situaci a osobu doprovodili centrem města mimo trať hlavního závodu. Během doprovodu bylo nutné zásadním způsobem křížit trať závodu. Osobu se ale podařilo zdárně doprovodit do zóny, nezasažené hlavním závodem," popsala mluvčí policie Irena Urbánková. Policisté tak okamžitou reakcí přispěli k záchraně dotčené osoby.

Ilustrační foto: Pixabay.com

Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin online <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg generic</a> atorvastatin 10mg canada