Na letní Floru Olomouc posílí dopravní podnik tramvajové spoje

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pondělí, 12.8.2019

V termínu od 15. do 18. srpna bude probíhat letní etapa výstavy FLORA OLOMOUC. Výstaviště bude pro veřejnost otevřeno od čtvrtka do neděle od 9 do 18 hodin. Předpokládanému náporu návštěvníků vychází vstříc Dopravní podnik města Olomouce, který posílí spoje MHD. 

Ve čtvrtek 15. srpna a v pátek 16. 8. 2019 budou na všechny kurzy linek č. 4 a 6 nasazeny spřažené soupravy. Spřažené soupravy na lince č. 4 budou dle přepravních potřeb v průběhu dne na pokyn dispečera vyměněny řidičem provozní zálohy za sólo vozy.

Ve čtvrtek 15. srpna a v pátek 16. srpna bude vzhledem k očekávané zvýšené frekvenci cestujících vypravena posilová tramvajová souprava. V cca 8 hodin a opětovně v cca 9 hodin bude vedena jako posilový spoj na lince č. 6 z Hlavního nádraží na konečnou Nová Ulice.

V sobotu 17. srpna a v neděli 18. srpna budou nasazeny na všechny kurzy linky č. 1 tříčlánkové nízkopodlažní tramvaje. Sólo vozy na lince č. 4 budou od ranních hodin vyměněny za spřažené soupravy. V odpoledních hodinách budou spřažené soupravy dle aktuálních přepravních potřeb vyměněny za sólo vozy.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 20mg usa <a href="https://lipiws.top/">cost atorvastatin</a> lipitor 20mg tablet