Tramvaj se srazila se školačkou. Město následně ucpaly kolony aut

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 18.9.2019

Středa začala v Olomouci nehodou se zraněním školačky a následnou dopravní kalamitou na hlavních tazích městem. Na zhruba půl hodiny jezdily místo tramvají v centru města náhradní autobusy, linky 2, 3, 4 a 6 byly přesunuty na třídu Kosmonautů. 

Přibližně v 7:45 se odehrála nehoda na Masarykově třídě v Olomouci. Z prozatím přesně nezjištěných příčin se zde střetla tramvaj se školačkou, podle některých svědků se tak stalo na přechodu pro chodce. Dívka byla zraněna a musela ji do péče převzít zdravotnická záchranná služba. Veškeré příčiny nehody, její okolnosti a souvislosti, stejně jako celý její průběh, jsou v šetření.

Komunikace byla v místě nehody z důvodu šetření uzavřena přibližně do půl deváté, stejně tak v době od 7:50 do 5:15 nejezdily centrem ani tramvaje. Dopravní zácpa se pak projevila i na dalším tahu městem, na třídě Kosmonautů. 

 

Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor over the counter <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin sale</a> lipitor oral