Kamarád Karel z jiné galaxie asi na zapálený kyblík nestihl zareagovat

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pátek, 27.9.2019

Na oznámení o podivínovi, který má u sebe zapálený kyblík a modlí se u něj, vyjížděli včera před jedenáctou hodinou večer do ulice Přichystalova olomoučtí strážníci. Kdyby se tento případ nestal doopravdy, musela by to být nejspíš scéna ze sci-fi filmu. Vysvětlení mladého muže bylo totiž fascinující. 

"Hlídka na místě zjistila, že zde jistý mladý muž opravdu založil oheň, když ve kbelíku zapálil papírový karton. Podle svých slov tak hodlal dát signální znamení pro imaginárního kamaráda Karla, že je připraven k interdimenzionálnímu přenosu vědomí. Následně poklekl do modlící polohy a začal meditovat," popsal kuriózní situaci mluvčí městské policie Petr Čunderle. .

Strážníci pro jeho esoterické počínání bohužel neměli moc pochopení. Na místě přerušili meditační proces pětadvacetiletého mladíka a oheň uhasili. Dotyčnému pak doporučili, aby si pro podobné interdimenzionální aktivity našel vhodnější místo a na signální znamení nepoužíval oheň.

Ilustrační foto: pixabay.com

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 80mg without prescription <a href="https://lipiws.top/">lipitor 80mg us</a> buy lipitor 10mg pill