Novoroční ohňostroj, kolotoč a posílené tramvajové spoje

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Středa, 1.1.2020

Rok 2020 mohou přivítat Olomoučané ve středu 1. ledna tradičním novoročním ohňostrojem, který pořádají organizátoři Vánočních trhů Olomouc. Ohňostroj se odehraje na Horním náměstí a podvečerí čas je stanoven tak, aby mohly přijít rodiny s dětmi. Na náměstí jsou stále otevřeny některé stánky s občerstvením a v provozu by měl být i malý kolotoč poblíž Arionovy kašny. Velý kolotoč čili ruské kolo u tržnice má být v provozu až do 6. ledna. Na akci reaguje i Dopravní podnik města Olomouce posílením odpoledních spojů. Z důvodu očekávané zvýšené frekvence cestujících bude od zhruba 15 hodin posílen provoz na autobusové lince č. 16 a na tramvajových linkách č. 1, 2, 4 a 7. Posílení autobusových a tramvajových linek bude ponecháno minimálně do 19 hodin, déle pouze v případě nenadálých přepravních potřeb.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order generic atorvastatin <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin 40mg canada</a> atorvastatin 20mg pill

Novoroční ohňostroj, kolotoč a posílené tramvajové spoje | Olomoucký REJ

Chyba

Chybová zpráva

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/clients/client0/web26/web/includes/common.inc:2861) ve funkci drupal_send_headers() (řádek: 1554 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Class 'Drupal\db_maintenance\Module\Hook\CommonHookHandler' not found ve funkci db_maintenance_cron() (řádek: 41 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/db_maintenance/db_maintenance.module).
Na stránce došlo k neočekávané chybě. Zkuste to později.