Výzva: dotazy na uzavřenou oblast řeší jen speciální linka

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 17.3.2020

Policie vydala dnes upozornění v souvislosti s uzavřenou oblastí na Litovelsku a Uničovsku. Vzhledem ke značnému počtu dotazů obecného charakteru na policejní linku tísňového volání 158 a také na další pracoviště v rámci krajského ředitelství se prosí policie občany, aby se v případě takovýchto dotazů obraceli na speciální infolinku Krajské hygienické stanice Olomouckého kraje t. č. 585 719 719, která byla zřízena za tímto účelem. Uvedené číslo je do odvolání v provozu od 9:00 do 19:00 hodin. Základní informace související nejen s tímto opatřením lze najít a vyhledat i na jejich internetových stránkách. "Žádáme občany především o ohleduplnost, protože operační důstojníci musí plnit především aktuální a neodkladné úkoly, které jim vyplývají z tohoto mimořádného opatření. Děkujeme za respektování výzvy, spolupráci a pochopení," vzkazuje policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 40mg online cheap <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg for sale</a> buy atorvastatin generic