V lékárně budou mít otevřeno i ve svátek

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pondělí, 4.5.2020

Během nadcházejícího svátku v pátek 8. května zajistí Olomoucký kraj provoz lékáren v regionu. Podobně jako například o Vánocích bude v každém okrese otevřena jedna prodejna léků.

Pro hejtmanství je zajištění dostupného zdravotnictví prioritou. Proto také přispíváme na provoz lékáren o svátcích, aby si lidé mohli léky opatřit i v době, kdy je většina ostatních prodejen zavřená,“ vysvětlil náměstek hejtmana Olomouckého kraje pro oblast zdravotnictví Dalibor Horák.

V Olomouci bude po dobu pracovního volna v provozu lékárna ve fakultní nemocnici, která má otevřeno nonstop. Ostatní výdejny léků budou fungovat od deváté do třinácté hodiny. Kraj na sváteční provoz lékáren přispívá ze svého rozpočtu. Ročně takto vydá statisíce korun.

Foto: FNOL

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

lipitor 40mg drug <a href="https://lipiws.top/">purchase atorvastatin pills</a> buy generic atorvastatin over the counter