Dnes flerjarmark a taky Selské trhy. V Olomouci si vyberete

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Pátek, 22.5.2020

Máte cghuť na něco dobrého a zdravého? Nebo si chcete pořídit nějaký originální šperk či drobný dárek? Dnes i zítra máte v Olomouci šanci.

Dolní náměstí v Olomouci zaplní v pátek a sobotu 22. a 23. května originální díla tvůrců z okolí. Přijďte si vybrat šperky, hračky, oblečení, háčkované, pletené i šité doplňky, mýdla, svíčky a další zboří na květnový flerjarmark. Akce trvá od 10 do 16 hodin. 

Výstaviště Flora nabídne v pátek od 13 do 17 hodin další díl už tradičních Selských trhů. Jedná se o pokračování oblíbených farmářských trhů, kde nakoupíte čerstvé ovoce a zeleninu, mléčné výrobky, uzeniny a maso, džemy a marmelády nebo kuchyňské bylinky a koření, tedy čerstvé, dobré a kvalitní potraviny lokálních pěstitelů a regionálních výrobců. Každý týden se koná ve Smetanových sadech za pavilonem A mezi 13 - 17 hodin.

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

order lipitor 80mg pill <a href="https://lipiws.top/">order atorvastatin 20mg</a> lipitor 20mg cost