Věž radnice se dnes opět výrazně zvýší!

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 30.6.2020

AKTUALIZOVÁNO Věž radnice bude dnes o nějakých osm až devět metrů vyšší. Mezi 10. a 11. hodinou totiž vyzdvihne jeřáb dokončenou dřevěnou konstrukci střední části radniční věžní špice i s hotovými klempířskými pracemi nahoru na připravenou dolní část dřevěné konstrukce. Radniční věž je opravována a renovována po částech, přičemž řemeslnické práce probíhají přímo na Horním náměstí. Nejvyšší část špice, která měří přibližně 13 metrů, by měla jít nahoru na věž v polovině července. 

Jeřáv byl na místě od ranních hodin,. Následovalo upevňování tunového kolosu na popruhy a příprava prostoru nahoře na věži. Vyzdvižení celé střední části špice nahoru na věž trvalo nakonec po jejím upevnění do popruhů zhruba půl hodiny. Nahoře už čekali řemeslníci, kteří vyzdvihnutý těžký kus uchytili na spodní část věžní špice, která je nahoře už od loňského října. Vše proběhlo bez komplikací. 

Foto: FB Statutární město Olomouc + Rej.cz

Fotogalerie: 
Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin 10mg pills <a href="https://lipiws.top/">atorvastatin cost</a> order lipitor generic