Vánoční strom rozsvítí v neděli, čas ale město tají

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Úterý, 24.11.2020

Vánoční strom stojí od neděle na Horním náměstí. Zatím na něm sice ještě nejsou žádné ozdoby a osvětlení, to se ale má změnit do neděle. V neděli 29. listopadu už bude strom nazdobený a čeká jej první rozsvícení. Nebude to ale tak, jak jsou Olomoučané za minulá léta zvyklí. Radnice tají, kdy se světla rozsvítí. 

Vzhledem k platným protiepidemickým opatřením se letos k rozsvícení stromu nepřipojí žádný další program. Navíc není stanoven ani přesný čas, kdy se strom rozzáří. Po zkušenostech ze 17. listopadu, kdy bylo předem zveřejněno, v kolik hodin začnou reflektory promítat trikoloru na radnici a na baziliku na Svatém Kopečku, načež na obou místech bylo velké množství lidí, se chce stejnému jevu radnice vyhnout.

Pokud jde o vánoční trhy, o jejich podobě dál pořadatel jedná a čeká i na stanovisko hygieny. Ve městě už ale rozmístil prodejní stánky, aby byl na spuštění trhů co nejlépe připraven. Jasné je, že letos nebudou koncerty a jiná pódiová představení a nebude ani kluziště.      

Autor: 
(rej)

Komentáře

atorvastatin cost <a href="https://lipiws.top/">buy lipitor without a prescription</a> atorvastatin 20mg price