Pozor: Na náměstí bude happening #otevřeno2021 s Paulusem a Forejtem

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Čtvrtek, 17.12.2020

Na Horním náměstí se ve čtvrtek 17. prosince 2020 v 16 hodin sejdou představitelé olomoucké gastronomické scény, špičkoví šéfkuchaři zážitkové kuchyně, provozovatelé oblíbených restaurací i hostinští stylových podniků pro štamgasty. Organizátoři tak chtějí reagovat na současnou situaci, která kvůli stále se měnícím podmínkám a často nekoncepčním vládním rozhodnutím neumožňuje lidem z gastronomie normálně podnikat. Navíc se setkají den předtím, než opět uzavřou svoje hotely, restaurace, kavárny a hospody. Akce je vyvrcholením podzimní kampaně na podporu gastronomie #rozsvitmehvezdu. Na místě vznikne společná fotka a video s poselstvím Otevřeno 2021. Nevzdáme to!

Akce se mimo jiné zúčastní: špičkoví čeští šéfkuchaři Roman Paulus (patron Lobster Family Restaurant) a Přemek Forejt (šéfkuchař restaurace Entree), spolu s nimi majitelé, šéfkuchaři, či provozovatelé podniků Bounty Rock Cafe, Na rampě, Opera, Riegrovka, Drápal, U Mořice, Zdravá pecka, Long Short Story, U Travise, U Kapličky, T2, U Maci, Black Stuff, Cafe Gape, Fishi Sushi, Coffee Library, Na Bystřičce, Helen, NH Collections, Dolní Bouda, OSA Bar, U Kristýna aj.

Happening připravují zakladatelé Garden Food Festivalu, bývalé největší série gastro festivalů v Česku.

Autor: 
(red)

Komentáře

where to buy atorvastatin without a prescription <a href="https://lipiws.top/">lipitor 40mg tablet</a> brand lipitor