Poslední zkouška. Sigma porazila Uničov 5:1

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Čtvrtek, 26.2.2015

Třetiligový Uničov byl posledním soupeřem, s nímž se olomoucká Sigma poměřila před úterním startem jarních bojů o návrat do 1. ligy. Sigmě v nominaci chyběli Martin Blaha, Šimon Falta, Tomáš Zahradníček, Petr Vavřík, Petr Ševčík, Lukáš Buchvaldek a Jakub Rolinc, z toho, co zbylo, sestavil kouč Kalvoda více méně takový tým, který by měl nastupovat a bojovat i v dalších měsících. Hosté vzdorovali do 22. minuty, kdy se konečně domácí prosadili, a to díky Tomáši Chorému. Ten si v utkání připsal ještě jednu trefu, a celkově může zimní přípravu určitě považovat za úspěšnou.  Dvě minuty po první brance se gólově prosdadil i navrátilec Kuba Petr. Ve druhém poločase přibyly další tři btranky, jedna Chorého, další pak z kopačky Navrátila a Vašíčka. Bporci v modrém nastřelili ještě dvakrát tyč, Uničovu se povedlo jednou skórovat a pokazit tak brankáři Michalu Reichlovi čistí konto. 

V úterý 3.3. čeká Sigmu podstatně důležitější bitva. V odloženém zápase z podzimu ji čeká od 18 hodin boj s Varnsdorfem o vedení v tabulce 2. ligy. 

SK Sigma Olomouc – Uničov 5:1 (2:0)

Branky: 22. a 59. Chorý, 24. Petr, 66. Navrátil, 83. Vašíček – 46. Vasiljev. Rozhodčí: Machálek. Diváci: 150.
SK Sigma: Reichl – Kušnír (77. Hála), Rajnoch, Šindelář (74. Bystroň), Vepřek (77. Javůrek) – Petr, Cana (77. Plšek), Ordoš, Houska, Navrátil (77. Schulmeister) – Chorý (74. Vašíček). Trenér Leoš Kalvoda.

Autor: 
(mb)