Kohouti skončili play-out smutně. Museli skousnout další porážku

Chybová zpráva

Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Neděle, 22.3.2015

Je škoda, že barážová série začíná už ve středu. Hráči HC Olomouc totiž po pátečním duelu s Karlovými Vary prohráli také poslední nedělní utkání v Liberci a do baráže tak určitě nejdou v nejlepším psychické pohodě. V zápase vedl tým Bílých Tygrů už dokonce 4:0 a v brance vystřídal Vošvrdu mladý Urbisch. Kohoutům se pak konečně dařilo a do konce druhé třetiny se jim díky fantastické tříminutové pasáži povedlo snížit na 3:4. V poslední třetině sice mohla Mora srovnat, bohužel však už jednu z šancí využil Liberec, a tak utkání skončilo výsledkem 5:3 ve prospěch Liberce. 

Třetiny 2:0, 2:3, 1:0 Branky a nahrávky: 10. Plutnar (Šimek, Filippi), 20. Bakoš (Derner), 24. Derner (Jelínek, Filippi), 31. Krenželok (Jelínek, Kolmann), 50. Mikyska (Jonák) – 35. Matai (Pekr, Jaroměřský), 37. Knotek (Buc, Jaroměřský), 37. Marosz (Řípa).

 

Autor: 
(mb)