Chcete vidět, jak se krade? Podívejte se na video z olomoucké restaurace

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 3.10.2017

Jako dokumentární film či příručka pro zloděje působíé video, které zachycuje dva pravděpodopné pachatele krádeže v jedné olomoucké restauraci. Pachatelé se rozhlédnou, zjistí, kde je kasa, zkontrolují také, kde je obsluha, a pak zatímco jeden hlídá, zda je vzduch čistý, druhý se jako indián plazí pod barem až k pokladně. Policisté z Olomouce se nyní obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti těchto dvou neznámých mužů.

Případ se stal 5. září v odpoledních hodinách, kdy do restaurace v Uhelné ulici v Olomouci vstoupili dva muži. Jeden z nich zabavil obsluhu restaurace, která stála v místech, kde není vidět na vstupní dveře a druhý z nich se po kolenou proplížil pod barem. Po skončení hovoru si obsluha baru všimla i druhého z mužů, kterého předtím nebylo vidět ani slyšet. Ten se jí dotazoval na toalety. Když mu na dotaz odpověděla, oba muži z restaurace odešli. Až po jejich odchodu zjistila, že jí z pořadače bankovek zmizely 2 tisíce korun.

Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, které oba muže zachytily. Na jednom z nich je vidět, že do restaurace vešli společně. Jeden z nich zabavil obsluhu, druhý se po kolenou proplížil pod barem, naklonil se směrem k baru a vzal balíček bankovek. Následně z restaurace oba odešli. Na druhém ze záznamů je zachycen jejich odchod z restaurace.

Jednalo se o muže vysoké kolem 180 cm, ve věku kolem 30let, oba mají snědší pleť. Jeden z nich, který zabavil obsluhu, měl na sobě oblečeny modré rifle, tmavé tričko a modrou kšiltovku. Druhý z nich, který měl odcizit bankovky, měl na sobě šedé kalhoty, tmavé tričko a hnědou kšiltovku.

Pokud by někdo z občanů oba muže zachycené na videozáznamech poznal, nebo by disponoval informacemi, které by vedly k jejich ztotožnění, ať prosím kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Sokolská 52, Olomouc, na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Zajímavou shodou okolností jsme už na našich stránkách o jednom velmi podobném podezřelém, kterého hledá policie, psali. V článku o jiném případu najdete video, kde je velmi podobný muž, pravděpodobně porušující domovní svobodu. Samotné video je zde https://www.youtube.com/watch?v=scnCMsgXpHc. 

 

Fotogalerie: 

Komentáře

lipitor tablet <a href="https://lipiws.top/">buy atorvastatin cheap</a> atorvastatin 80mg pills