Kdo ukradl mladého býčka? Zvíře zabili vedle pastviny, zbytky nechali na místě

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 10.10.2017

Kdo ukradl a zabil mladého býčka? Policisté obvodního oddělení Moravský Beroun prověřují od včerejšího dne krádež býka, k níž mělo dojít zřejmě někdy v noci z 8. na 9. října 2017. Někdo neznámý nezjištěným způsobem z pastviny v katastru obce Domašov nad Bystřicí odlákal býka ve stáří 5 měsíců do nedalekého lesního porostu, kde ho usmrtil a část masa z takto usmrceného zvířete odcizil.

Poškozené společnosti tak zloději způsobili škodu za předběžně 24 tisíc korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dva roky. Na případu teď policisté pracují a veškeré okolnosti a souvislosti prověřují.

Krádeže hospodářských zvířat nejsou v našem regionu ničím novým. V minulých letech policie opakovaně vyšetřovala například krádeže hovězího dobytka z pastvin na Šumpersku. Je běžné, že pachatelé zvíře usmrtí a přímo na místě z něj oddělí nejhodnotnější části masa, zbytek těla zvířete pak nechají na místě. 

Ilustrační foto: bazos.sk

Autor: 
(red)

Komentáře

order atorvastatin 80mg pills <a href="https://lipiws.top/">lipitor 20mg over the counter</a> generic atorvastatin 10mg