Jak zničit výlohy za 70 tisíc korun? Podívejte se na video s vandalem

Chybová zpráva

  • Deprecated function: Function create_function() is deprecated ve funkci eval() (řádek: 1 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls ve funkci _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (řádek: 436 v souboru /var/www/clients/client0/web26/web/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Úterý, 17.10.2017

Další "výtvarník" byl zachycen kamerami přitom, kdy svou tvorbou ničil cizí majetek. Policisté územního odboru Olomouc se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc při ustanovení neznámého muže, který 26. září krátce před dvacátou hodinou poškodil venkovní stěny budovy nákupního centra Moritz na ulici 8. května v Olomouci.

Červenou fixou na šest vnějších stěn galerie napsal neznámý muž různé nápisy. Některé z nich jsou vulgární, jiné nečitelné. Poškozené společnosti vznikla škoda za předběžně 70 000 korun. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci, na který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na jeden rok. Policistům se podařilo zajistit kamerové záznamy, které jednání neznámého muže zachytily.

Pokud by někdo z občanů z kamerového záznamu muže poznal nebo by disponoval informacemi, které by pomohly ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 1 na ulici Sokolské v Olomouci buď osobně, nebo telefonicky na tel. č: 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Fotogalerie: 
Autor: 
(red)

Komentáře

order lipitor 10mg pills <a href="https://lipiws.top/">buy cheap generic lipitor</a> atorvastatin 40mg for sale